La 5a edició de la FIREPEMU arriba al nou Teatre Auditori de Llinars del Vallès

La FIREPEMU eixampla horitzons de cara a la seva edició 2016. Un canvi d’ubicació, l’ampliació a dues jornades i la creació de dos espais firals diferenciats però complementaris són les principals novetats que podrem descobrir els dies 1 i 2 d’octubre al nou Teatre Auditori de Llinars. Fotos: FERNANDO GUERRA.

La cinquena edició de la Fira de Recursos Pedagògics Musicals (FIREPEMU) tindrà lloc els propers dies 1 i 2 d’octubre i arriba carregada de novetats. D’entrada, un notable canvi d’emplaçament: la fira es trasllada al nou Teatre Auditori de Llinars del vallès. Un entorn des del qual preveu encetar una nova etapa i consolidar-se amb la incorporació d’una segona jornada i la creació de dos espais diferenciats però complementaris, FIREPEMU PRO i FIREPEMU FAMILY.

FIREPEMU PRO és una plataforma que fomenta la recerca i la difusió en l’àmbit de l’ensenyament, amb l’objectiu d’actualitzar i millorar les condicions de l’educació musical. Un espai de formació i d’intercanvi d’idees, coneixement i eines pedagògiques. Un marc on professionals, empreses i institucions poden presentar els seus projectes i donar a conèixer els seus recursos. FIREPEMU PRO s’adreça a mestres, professors i estudiants d’educació infantil, primària i secundària, així com a empreses i institucions de l’àmbit musical. L’any passat va aplegar una vintena d’empreses expositores i més de 200 inscrits d’arreu del territori, que van poder gaudir de dotze tallers, una instal·lació interactiva i quatre presentacions.

FIREPEMU FAMILY és la gran novetat d’enguany: una segona jornada adreçada a les famílies, durant la qual petits i grans podran gaudir i conèixer de primera mà les eines, els materials i els recursos presentats a la fira. Un espai pensat per a estimular i potenciar la curiositat, la sensibilitat i la creativitat dels infants a través how to view someones private instagram photos de la música i d’altres disciplines artístiques, tot passant una estona agradable i aprenent a comunicar-se amb llenguatges que van més enllà de les paraules.

La FIREPEMU és una iniciativa de Brubaker que vol potenciar l’aplicació de la música i les eines que aquesta ofereix en l’àmbit de l’ensenyament. Ja està oberta la convocatòria de professionals de cara a aquesta cinquena edició.

Anuncis