Humor, cançons i contes curts

Terra de dracs

Pep López ens presenta un espectacle d’humor, cançons i contes curts. Terra de dracs enllaça contes tradicionals amb la descoberta de nous instruments musicals i diversos estímuls visuals.

La Martina i en Dídac, tot remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics. Junts decideixen esbrinar què hi ha de cert en tot allò i acaben trobant-se una història sobre un emperador xinès que patia d’un mal de cap terrible, amb la del nen que va canviar jugar amb un drac per una videoconsola, o la d’unes perles que apareixien cada matí sota al coixí.

Terra de dracs és un espectacle original de Pep López ple d’humor, cançons i contes curts on s’uneixen els contes tradicionals i d’autor sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta. Els dibuixos animats i el descobriment d’instruments musicals molt llunyans a la nostra cultura, ens ofereixen grans estímuls visuals. La imatge en escena, una pantalla de vídeo juga de forma interactiva amb les propostes que s’ofereixen des de l’escenari: respostes al text, il·lustració de les històries, imatges creades per aquest espectacle en format de dibuixos animats i 3D.

El descobrirem al Teatre Auditori de Llinars del Vallès en el marc de la cinquena FIREPEMU.

Més informació:
Pep López  /  Pàgina web

 

Anuncis