Més d’una vintena d’expositors confirmats a la FIREPEMU 2017!

FIREPEMU
Ja podem anunciar-vos més d’una vintena dels expositors que seran presents a la FIREPEMU 2017. Empreses, entitats i associacions vinculades amb els àmbits de la música i la pedagogia i que podreu conèixer de primera mà els dies 30 de setembre i 1 d’octubre al Teatre Auditori de Llinars del Vallès: La Musca, Joan Capafons, Khan Cartró, Bellaterra Edicions, Associació Cultural Inuwali ki fany, Basket Beat, Harmony Games, Minimúsica, Ukeukes, Bat Audicions, La Botzina, Cia Roger Canals, Con Arte Internacional, Marimbol, Aquafonia, Xiula, Cia. Com Sona, Drum Circle, Estêvão Marques, País de Xauxa, Musicaperanadons, Un hivern de colors, Euterpiades Associació Cultural de Granollers.

D’altra banda, si teniu un projecte relacionat amb la música i/o l’educació i voleu donar-lo a conèixer el nostre espai expositiu, encara sou a temps d’inscriure-us de forma gratuïta. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

Recordeu també que el període d’inscripcions per a la FIREPEMU 2017 encara està obert. Si voleu gaudir de dues jornades amb la música i l’educació com a grans protagonistes, podeu fer-ho aquí.

Anuncis