FIREPEMU amb els Petits Valents

Els Petits Valents, la teva millor causa

Aquesta edició ens hem animat a organitzar una acció solidària a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. Sens dubte, és una fantàstica manera d’ajudar-los a seguir fent possible un gran número de projectes.

Concretament volem col·laborar amb el programa Hospital Amic, un programa  d’ humanització de hospital que es porta a terme per a la millora de l’ experiència hospitalària dels pacients i les seves famílies. Terapeutes amb gossos, musicoterapeutes, pallassos d’ hospital, etc… tot un  seguit d’ actuacions diàries i programades que ajuden als nens a “ser nens” malgrat les circumstàncies d’hospitalització per malaltia, tractament o intervenció.

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona Pensa que la millor manera de cuidar els nens, els joves i les mares és fer que la família sigui part de la cura. Treballa per tal que l’atenció als infants i a les seves famílies sigui humana, i incorpora tècniques per minimitzar el dolor, reduir l’impacte emocional i millorar l’experiència de l’hospitalització o l’atenció sanitària.Tranquil·litzar, fer riure, confortar, acompanyar, rebre i donar solidaritat, connectar, divulgar … Aquests són els seus reptes a fi que l’hospitalització es visqui de la manera més positiva possible. Tenen professionals no sanitaris especialment formats per exercir la seva tasca en l’àmbit hospitalari i un equip de més de 500 voluntaris que treballen amb els nostres professionals assistencials per, entre tots, fer que l’estada a l’Hospital Sant Joan de Déu suposi el menor impacte possible en les famílies.

La teva implicació permet donar millor qualitat assistencial als pacients i a les seves famílies. Persones com tu feu que l’hospital desenvolupi projectes que serien inviables sense el vostre suport.

Moltes gràcies per col·laborar-hi!!!!