Programa Family 2017

FIREPEMU FAMILY s’adreça a famílies i professionals per tal que petits i grans gaudeixin i coneixin de primera mà les eines, els materials i els recursos presentats a la fira. Un espai pensat per a estimular i potenciar la curiositat, la sensibilitat i la creativitat dels infants a través de la música i d’altres disciplines artístiques, tot passant una estona agradable i aprenent a comunicar-se amb llenguatges que van més enllà de les paraules.

PROGRAMA
Diumenge 1
 d’octubre del 2017

De 11h a 12h

TALLERS:

Fiesta en la cocina
A càrrec d’Estêvão Marques i Ana Quílez
Una trobada amb el mon infantil degustant la música de la cuina. Cançons, danses i ritmes tradicionals reinventats.
Adreçat a infants a partir de 3 anys

Bada Botó
A càrrec de Bellaterra Editorial
Us presentem una història en què la música i les cançons seran el fil conductor, posant així en primer terme la sensibilització, l’escolta activa i tots els matisos i riquesa de la comunicació no verbal.
Adreçat a infants de 1 a 3 anys

XERRADA:
Música per a nadons i joc lliure
A càrrec de Musicaperanadons
Musicaperanadons és un projecte on música, art i educació son indestriables. Ens parlaran sobre una idea de música i d’infància a través de l’activitat musical. Ens proposaran una revisió del propi concepte d’infància de música i d’activitat pedagògica.

De 12h a 13h

TALLERS:

Jocs rítmics i percussió participativa
A càrrec de Drum Circle
Us proposem una experiència vivencial i sensorial basada en la llibertat de fer música de manera col·lectiva amb instruments de percussió i boomwhackers.
Adreçat a infants a partir de 5 anys

La Jana i els sentiment sonors
A càrrec de Bataudicions
Bat Audicions us presenta una audició on els sentiments i la música seran els que ens guiin en tot moment de la mà de la nostra protagonista, la Jana.
Adreçat a infants de 1 a 5 anys

Pim Pam Repicam
A càrrec de la Companyia Com Sona
Gaudirem d’una experiència musical per a grans i petits, una estona on jugarem amb l’alegria dels ritmes i els sons! A través del descobriment de jocs, cançons i danses passarem una estona ben emocionant.
Adreçat a infants de  0 a 3 anys

De 13h a 14h
Danses amb el País de Xauxa
A càrrec de País de Xauxa

De 18 a 19h
Viatjazz a Nova Orleans
A càrrec de la companyia Roger Canals
Viatjazz a Nova Orleans és més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orleans, i a la vegada, és una experiència pictòrica del graffiti. Una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l’art urbà; L’spray de colors llampants pinta la música de l’època del blanc-i-negre!”.
Adreçat a tots els públics
*Aquest espectacle està inclòs dins l’abonament del Teatre Auditori de LLinars.

TOTES LES ACTIVITATS SON D’AFORAMENT LIMITAT