Programa 2017

FIREPEMU FAMILY s’adreça a famílies per tal que petits i grans gaudeixin i coneixin de primera mà les eines, els materials i els recursos presentats a la fira. Un espai pensat per a estimular i potenciar la curiositat, la sensibilitat i la creativitat dels infants a través de la música i d’altres disciplines artístiques, tot passant una estona agradable i aprenent a comunicar-se amb llenguatges que van més enllà de les paraules.

PROGRAMA
Diumenge 1
 d’octubre del 2017

De 11h a 12h: Tallers en Família

Music Together
A càrrec de Christophe Sainsot
L’objectiu de Music Together és donar als pares eines per poder fer música a casa amb els seus fills. La música esdevé així una activitat habitual a compartir en família. Els pares es converteixen en actors essencials en el viatge musical que intrerpreten els seus nadons.

Bada Botó
A càrrec de Bellaterra Editorial
Us presentem una història en què la música i les cançons seran el fil conductor, posant així en primer terme la sensibilització, l’escolta activa i tots els matisos i riquesa de la comunicació no verbal.
Adreçat a infants de 1 a 3 anys

Ukeleleland
A càrrec de Manel Musso i Ukeukes
Taller de descoberta de l’univers de l’Ukelele com a eina d’iniciació instrumental per a tota la família a través del Mètode “Ukelele Pas a pas”. Un taller transversal on el pares podran utilitzar la música com a eina creativa i didàctica a l’hora del conte i els més petits entraran en contacte amb un instrument a desbancat la flauta dolça com a instrument d’aprenentatge musical a les escoles de molts paisos europeus.
Adreçat a infants a partir de 6 anys

De 11h a 12h: Xerrada

Música per a nadons i joc lliure
A càrrec de Musicaperanadons
Musicaperanadons és un projecte on música, art i educació son indestriables. Ens parlaran sobre una idea de música i d’infància a través de l’activitat musical. Ens proposaran una revisió del propi concepte d’infància de música i d’activitat pedagògica.

De 12h a 13h: Tallers en Família

Jocs rítmics i percussió participativa
A càrrec de Drum Circle
Us proposem una experiència vivencial i sensorial basada en la llibertat de fer música de manera col·lectiva amb instruments de percussió i boomwhackers.
Adreçat a infants a partir de 5 anys

Pim Pam Repicam
A càrrec de la Companyia Com Sona
Gaudirem d’una experiència musical per a grans i petits, una estona on jugarem amb l’alegria dels ritmes i els sons! A través del descobriment de jocs, cançons i danses passarem una estona ben emocionant.
Adreçat a infants de  0 a 3 anys

Aquafonia
A càrrec de Pau Elias
Taller on l’aigua i els seus sons son l’eix que vertebra aquesta experiència. Al voltant del Botellòfon, instrument principal d’aquest taller, descobrirem diferents tècniques per fer música. Agrupem els materials en tres seccions, cohotidiòfons, instruments de petita percussió i instruments del món.
Adreçat a infants a partir de 5 anys

A les 12h Espectacle per a nadons

La Jana i els sentiment sonors
A càrrec de Bataudicions
Bat Audicions us presenta una audició on els sentiments i la música seran els que ens guiin en tot moment de la mà de la nostra protagonista, la Jana.
Adreçat a infants de 1 a 5 anys

De 13h a 14h: Danses i balls
A càrrec de País de Xauxa

A les 18h Espectacle Familiar

Viatjazz a Nova Orleans
A càrrec de la companyia Roger Canals
Viatjazz a Nova Orleans és més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orleans, i a la vegada, és una experiència pictòrica del graffiti. Una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l’art urbà; L’spray de colors llampants pinta la música de l’època del blanc-i-negre!”.
Adreçat a tots els públics
*Aquest espectacle està inclòs dins l’abonament del Teatre Auditori de LLinars.

TOTES LES ACTIVITATS SON D’AFORAMENT LIMITAT